Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.05.05

MÉDA: LATINOVITS (4 ÓRÁS ELŐADÁS)

 

Sosem találkoztunk.......... (?)

 

meda-latinovits-muzeum.jpg

** fotó: méda rb. Balatonszemesen..........

 

MÉDA (rápolti brigi) 4 órás előadást készített Latinovits Zoltán életéről, művészetéről, hitvallásáról, küldetéséről, elhívásáról, hűségéről, tenni akarásáról, megváltói attitűdjéről, közösségépítő erejéről, gyógyító energiáiról, fájdalmairól, feltétlen szeretetéről, teremtő képességéről, tisztánlátásáról, diktáló LELKÉRŐL, örökkévalóságáról; Isten és a Rend iránti szerelméről. MÉDA gimnazista kora óta (kb. 1995-től) kutatja a Színészkirály életét, LELKISÉGÉT, mert úgy érzi, kiválasztotta Őt valamire. Arra, hogy elmondja, milyen volt valójában. MÉDA fizikálisan nem találkozott Latinovits Zoltánnal, mert néhány évvel a születése előtt hunyt el. Ennek ellenére úgy érzi, a Színészkirály csak fizikálisan "távozott", a Lelke, a Szellemisége él, s ma is diktál, JELEN VAN. MÉDA rb. elkészítette Latinovits Zoltán név- és születési dátumának elemzését, s több órán keresztül beszél arról, milyen volt a személyisége, az Önvalója.........

MÉDA többször járt Balatonszemesen, azokon a helyeken, ahol annak idején Latinovits Zoltán. Nem csak Szemesen fordult meg, hanem a Balaton körül szinte valamennyi településen, hiszen Ő is ott élt és alkotott - évekig. Több hasonlóságot is talált kettejük között, amelyekről szintén mesél előadásban. Televíziós munkája során mindig beszélt Latinovits Zoltán művészetéről, előnyben részesítve Őt. Minden mondata a Szeretetről és az iránta érzett tiszteletről szól. Nagyon bensőséges, élő, egyedi lett ez a műsor.

 

 

** A felvételek 2020 szeptemberében készültek. Akkor született egy rövidebb (2 órás) előadás, ma pedig a teljes változat, ami 4 órás lett. Azóta 490 adás jött létre: MÉDA által - a sor folyamatosan bővül........

** előadások: https://www.youtube.com/channel/UCiyv9p2F7pd1qpBQwLV9kIA/videos

 

MÉDA rb. (diplomás szakember) 1995/1996 óta kutatja a magyar filmeket; a diplomamunkáját is eme témából írta, s jelesre védte. (NYME-ATFK, Győr, Társadalomismereti és Közművelődési Tanszék). A televíziós (szerkesztő-riporteri és műsorvezetői) munkája során mindig igyekezett bemutatni a hazai remekműveket, a vetítőhelyeket, a mozikat, a filmes rendezvényeket, eseményeket. Több városi és megyei (kulturális) ajánlót, művészeti magazint vezetett - évekig. A "Pódium" című önálló műsoráért televíziós elismerést kapott, 2003-ban.

 

** MÉDA rb. önálló gondolatait és érzéseit közli - minden alkalommal. Nem írott szöveget olvas fel. Erre az előadásra 25 évig készült.

** Ezt az adást tilos megmásítani, megvágni, máshol közzétenni!

** A teljes terjedelem: 4 óra - szerzői jog: méda (rápolti brigi) - szerkesztő-riporter, előadó, alapító, vágó - damai (békés) magazin és program, 2021. május 4.

** A műsorban néhány idézet hangzik el Latinovits Zoltán írásaiból - forrásmegjelöléssel.........

 

© MINDEN JOG FENNTARTVA!

 

MÉDA (rb.) weboldalait, hivatalos közösségi oldalait, csatornáit, alkotásait (riportok, cikkek, videók, hanganyagok, fotók, stb.) szerkesztők felügyelik. TILOS bármelyik MÉDA-alkotást felhasználni, forrásmegjelölés nélkül közzétenni, megcsonkítani, megmásítani! A beérkező leveleket / üzeneteket ellenőrizzük.

 

© Damai (békés) Program, 2021 - alapító, előadó, ötlet, fotó, felvétel, vágó: MÉDA rb.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.